Website

Tijdelijk geinteresseerd

Monday, August 27, 2012
Tijdelijk geinteresseerdLike0

Ik weet heel weinig van de meeste dingen af. Ik hoef maar om me heen te kijken en ik zie zo honderd dingen waar ik helemaal niks vanaf weet. En van de dingen waar ik wel wat vanaf weet, weet ik maar een heel klein deeltje. En zelfs van die dingen die ik weet begrijp ik waarschijnlijk maar de helft. Soms leer ik natuurlijk wel dingen, maar die vergeet ik net zo snel weer.

Dat gezegd hebbende, de kans is groot dat ik dingen weet die u niet weet. Omdat u ze nog niet tegen bent gekomen. Omdat u ze nog niet nodig heeft gehad. En andersom is dat net zo hard het geval. Of harder. Want wat weet ik daar nou van.

Regelmatig loop ik dan ook tegen zaken aan die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zaken die ik nodig heb, maar waar ik geen klap van begrijp. Op zo’n moment raak ik tijdelijk geinteresseerd. Ik google me te pletter, struin fora af en ga op zoek naar mensen in mijn directe omgeving die me kunnen helpen. Meestal duurt dat een paar dagen – of weken. En dan komt er weer iets anders voorbij waar ik tijdelijk in geinteresseerd raak.

Het probleem met al die tijdelijke interesses is dat je ze na een tijdje verliest. En hoeveel ik ook opgezocht heb, na een tijdje gaat de kennis toch weer verloren. Als je je tijdelijke interesse dan hervindt, kun je weer van voren af aan beginnen met googlen en de fora doorzoeken. En die mensen die je eerder benaderd had, zien je al weer aankomen met je vragen.

Dit blog is net zo zeer voor u bedoeld als voor mijzelf. Het moet een verzamelijk artikelen worden van zaken waar ik helemaal niks vanaf weet. Zaken waar ik als totale leek mee te maken kreeg en mijn weg naar mogelijke oplossingen. Omdat ik denk dat als ik er tegenaan loop, meer mensen dat doen.

Als Google mijn artikelen indexeert, zal iemand die tegen hetzelfde probleem aanloopt als ik, mijn artikel tussen zijn zoekresultaten terug vinden. Als ik op een duidelijke manier beschrijf wat mijn bevindingen waren, zal het u, maar ook mezelf, een hoop tijd kunnen besparen.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow @ Guerrilla Games
Instagram has returned invalid data.