Arduino

Knop met led ring

Monday, December 2, 2013
Knop met led ringLike0

De knop met de lichtgevende LED-ring bestaat in principe uit twee aparte delen. Het eerste deel is de knop (pushbutton, momentary switch) en het tweede deel is een simpel LED lampje.

Op de achterkant van de knop vind je vijf pootjes. In het midden zitten er drie op een rij, en aan de beide buitenkanten een pootje dat iets lager geplaatst is. Bij het ene pootje staat een + en bij het andere pootje een -.
Deze twee pootjes gebruik je om de LED-ring te laten oplichten. Het pootje bij de plus is het het ‘lange’ pootje van een LED-lampje en het pootje bij de min het korte pootje. Dat is handig om te weten als je zo naar het filmpje kijkt onder het kopje “De basis”. Sluit je ‘m verkeerd om aan, dan gebeurt er niks.

De andere drie pootjes zijn dus voor de knop – maar je hebt er maar twee nodig. Voor de sketch die ik gebruikt heb in mijn filmpje hoef je het middelste pootje niet aan te sluiten.

De basis
Hier wordt precies beschreven hoe je de knop kan aansluiten. Je moet alleen het ledje vervangen door de LED ring (buitenste twee pootjes) en het knopje door de pootjes in het midden (minus degene precies in het midden).
https://www.youtube.com/watch?v=XUuXq4J4u14

Filmpje

Hier kun je ‘m kopen:
http://floris.cc/shop/en/knobs-buttons-joysticks/861-metal-pushbutton-latching-16mm-red.html

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow @ Guerrilla Games
  • Aloy and some of her allies

Art 🎨 by @travismcouch

#FanArtFriday #HorizonZeroDawn
  • Aloy and Talanah, ready to take on Redmaw!

Aloy cosplay by @veera.cosplay
Talanah cosplay by @jgmycroft
Photography by @cyrenscosmedia

#horizonzerodawn #cosplay #horizoncosplay #aloy #aloycosplay #talanahcosplay
  • The detail on this Watcher is amazing! #FanArtFriday #HorizonZeroDawn 🎨 by SilverScythe89 on DeviantArt
  • If you saw our anniversary post on the PlayStation Blog, you might have already spotted this impressive Shield-Weaver cosplay by @keyvei – she even made a Banuk figurine! πŸ“Έ by @nerina_phototography

#horizonzerodawn #cosplay #aloy #aloycosplay #shieldweaver #banuk
  • Choro Choi from our concept art team created this beautiful scene of Aloy and her friends to celebrate #InternationalWomensDay πŸ’œ

You can download it as a theme for your PS4, the link is in our bio
  • Happy International Women's Day from our team at Guerrilla!

#IWD2019 #InternationalWomensDay
  • Today we're celebrating the second anniversary of Horizon Zero Dawn, with cupcakes and a colourful cake from our friends at @pubg πŸŽ‚

Thank you all for the continued support β™₯
  • Marius (@steponabrick) dropped by the studio yesterday to deliver his amazing builds of the Corruptor, Shell-Walker, Sawtooth and a little Watcher!

They will get a nice spot in @hermenhulst's office, thank you Marius!

#horizonzerodawn