Website

Falcon Eyes daglicht set LHDK-2B455

Sunday, September 30, 2012
Falcon Eyes daglicht set LHDK-2B455Like0

Een interesse van me die wat minder tijdelijk is, is amateur fotografie. Ik heb zelf een Canon 550d, ook wel de Rebel T2i genoemd, een spiegelreflex camera waar je ook mee kan filmen.

Het leukst vind ik het fotograferen van mensen (de goedkope Canon EF 50mm f/1.8 I lens gebruik ik graag, die kost rond de 110 euro). Een tijdje geleden heb ik daar een externe flitser bij gekocht (de Speedlite 430EXII) waardoor ik afgelopen kerst in een relatief donkere ruimte mooie portretfoto’s heb kunnen maken.

De tijdelijke interesse zit ‘m nu in het feit dat ik me wil gaan oriรซnteren op studio fotografie. Niks extreem duurs, gewoon een basissetje om net wat leukere portretfoto’s te kunnen maken. In een toekomstige post zal ik wat bevindingen beschrijven die je tegenkomt als je voor het eerst in studiobelichting duikt want dat is uiteraard weer allemaal niet zo simpel als dat het lijkt, maar voor nu wil ik me even richten op de Falcon Eyes daglicht set LHDK-2B455 die ik heb aangeschaft bij Kamera Express voor ongeveer 250 euro.

Hoewel er een handleiding bestaat voor het opzetten van de lightbox, wordt hij raar genoeg niet meegeleverd door Kamera Express met de set. In eerste instantie kreeg ik het dan ook niet voor elkaar om alle fiber-stokken op zijn plek te krijgen. Aangezien we net van de zomer een tent op dezelfde manier niet opgezet kregen en we toen een tentstok gemold hebben, besloot ik deze keer niet al te ver te forceren en Falcon Eyes zelf te mailen. Hun Europees hoofdkantoor zit in Hoogeveen en een meneer met een heel Nederlandse naam mailde me terug.

“You’ll need to use the Velcro in order to get the sticks in the right position. Please see enclosed manual for instructions.”

Die manual kon ik zelf nergens op Internet vinden, dus ik voeg ‘m toe voor iedereen die hem ook nergens kan vinden. Dat scheelt een hoop tijd.

Maar in het kort:

 • steek al je stokken in de zijkant van de lampenhouder
 • leg deze spin bovenop je paraplu
 • maak nu, en dat is heel belangrijk, het klittenband los zodat het uitsteekt en steek dan de eerste vier stokken daarin
 • steek de rest van de stokken in de normale lusjes
 • als alles zit, vouw het klittenband dan weer terug zodat de stokken als het waren naar de juiste plek gedrukt worden

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow @ Guerrilla Games
 • Aloy and some of her allies

Art ๐ŸŽจ by @travismcouch

#FanArtFriday #HorizonZeroDawn
 • Aloy and Talanah, ready to take on Redmaw!

Aloy cosplay by @veera.cosplay
Talanah cosplay by @jgmycroft
Photography by @cyrenscosmedia

#horizonzerodawn #cosplay #horizoncosplay #aloy #aloycosplay #talanahcosplay
 • The detail on this Watcher is amazing! #FanArtFriday #HorizonZeroDawn ๐ŸŽจ by SilverScythe89 on DeviantArt
 • If you saw our anniversary post on the PlayStation Blog, you might have already spotted this impressive Shield-Weaver cosplay by @keyvei โ€“ she even made a Banuk figurine! ๐Ÿ“ธ by @nerina_phototography

#horizonzerodawn #cosplay #aloy #aloycosplay #shieldweaver #banuk
 • Choro Choi from our concept art team created this beautiful scene of Aloy and her friends to celebrate #InternationalWomensDay ๐Ÿ’œ

You can download it as a theme for your PS4, the link is in our bio
 • Happy International Women's Day from our team at Guerrilla!

#IWD2019 #InternationalWomensDay
 • Today we're celebrating the second anniversary of Horizon Zero Dawn, with cupcakes and a colourful cake from our friends at @pubg ๐ŸŽ‚

Thank you all for the continued support โ™ฅ
 • Marius (@steponabrick) dropped by the studio yesterday to deliver his amazing builds of the Corruptor, Shell-Walker, Sawtooth and a little Watcher!

They will get a nice spot in @hermenhulst's office, thank you Marius!

#horizonzerodawn